تاریخ : چهارشنبه, ۲ تیر , ۱۴۰۰ 14 ذو القعدة 1442 Wednesday, 23 June , 2021
0

در باره رزماری بیشتر بدانیم

  • کد خبر : 878
در باره رزماری بیشتر بدانیم

رزماری رزماری یکی از گیاهان معطر می باشدکه از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گیاه رزماری حاوی آنتی اکسیدان فراوان بوده و حاوی روغن های ضروری بوده که برای سلامت بدن مفیدند و از طرفی سبب تقویت وبهبود خاصیت کشسانی(elasticity)پوست شده و از افتادگی و شل شدن پوست جلوگیری می کند. رزماری، محافظ […]

رزماری

رزماری یکی از گیاهان معطر می باشدکه از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گیاه رزماری حاوی آنتی اکسیدان فراوان بوده و حاوی روغن های ضروری بوده که برای سلامت بدن مفیدند و از طرفی سبب تقویت وبهبود خاصیت کشسانی(elasticity)پوست شده و از افتادگی و شل شدن پوست جلوگیری می کند.

رزماری، محافظ کلاژن پوست

مطالعات حاکی از آن است که رزماری دارای خاصیت آتنی اکسیدانی قوی بوده و می تواند با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده واز آسیب رسانی رادیکالهای آزاد به پوست جلوگیری کند. رادیکالهای آزاد می تواندسبب از بین رفتن استحکام وسفتی وشادابی پوست شده ودر نتیجه سبب پیری و ایجاد چین وچروک در پوست شوند.
رزماری به شکل خشک شده ،حاوی آهن وکلسیم و هم چنین ویتامین B6می باشد؛ ویتامین B6یکی از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن بوده که می تواند در حفظ سطح “هموسیستئن”بدن موثر بوده و از تخریب بافت کلاژن در پوست جلوگیری کرده و در نتیجه مانع از بروز چین و چروک وافتادگی پوست می شود.

استفاده از گیاه رزماری به صورت خشک و یا تازه در تهیه غذاها ،در مناطق مدیترانه ای بسیار رایج می باشد. در رزماری تازه میزان منگنز ،۲۵%بیشتر از رزماری خشک می باشد ، از طرفی در رزماری خشک میزان آهن وکلسیم آن ۴۰% بیشتر از رزماری تازه می باشد . بنابر این گیاه رزماری اعم از خشک و یا تازه در هر دو حالت دارای خواص زیادی می باشد و می توان از آن بهرمنده شد. بدن برای تولید انرژی به ماده معدنی منگنز نیاز دارد ودر صورت افزایش انرژی بدن ، مبارزه با رادیکالهای آزاد سریع تر و راحت ترانجام می شود در نتیجه می توان از ایجاد التهاب وبروز چین وچروک در پوست جلوگیری کرد. کلیسم موجود در رزماری به بهتر شدن عملکرد عصبی و ماهیچه ای بدن کمک کرده وهم چنین آهن موجود در گیاه رزماری به تولید انرژی در بدن کمک کرده و در سلامت سیستم ایمنی بدن موثر می باشد .

استفاده از رزماری در غذاها

عطر گیاه رزماری تقریبا ً تند وتیز بوده و می تواند برای مزه دار کردن و خوش عطر شدن برخی مواد غذایی مانند گوشتها، ماهی ها و مرغ ازآن استفاده کرد . می توان برگهای رزماری را له کرده وبه صورت خرد شده بر روی سبزیجات پخته شده بریزیم ویا می توان برگهای خرد شده را کمی تفت دهیم تا عطر آن بیشتر شده وسپس به همراه سیر ازآن در غذاها استفاده کنیم.

لینک کوتاه : https://fardayekhoob.ir/?p=878

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.