در خدمات لوله بازکنی برای رفع گرفتگی لوله ها و رفع نم و نشتی نیازمند ابزارهای گوناگونی است. این ابزار ها باید در هر مکان و زمانی نیاز مشتریان را فراهم کند. اقداماتی مانند درآوردن اشیاء از چاه فاضلاب و تشخیص ترکیدگی لوله ها در حوزه ی خدمات لوله بازکنی است.
در این میان ابزار ها و دستگاه هایی کارآمد به بازار آمده اند. تا علاوه بر سرعت و قدرت بالا در رفع مشکلات چاه و فاضلاب، زمان ارائه خدمات را به حداقل برسانند.
شاید برایتان جالب باشد در گذشته بدون ابزار های برقی چگونه رفع گرفتگی لوله ها انجام می شد ؟ در گذشته ساختار لوله کشی های آب و فاضلاب از جنس چدن بودند. قسمت زانویی لوله ها، توسط پیچ های متعددی به همدیگر متصل بودند. هنگام گرفتگی لوله این پیچ ها را جدا کرده و با کمک سیم مفتولی، داخل لوله ها را پاکسازی می کردند.
کارشناسان ما در شرکت لوله بازکنی تهران آماده ی خدمات رسانی به کل مناطق تهران هستند، با استفاده از انواع ابزارهای لوله بازکنی مشکل شما در به بهترین نحو انجام می دهند.
اما آیا در لوله کشی های ساختمان چند طبقه و یا هر منزل مسکونی دیگر این روش مناسب است ؟ خیر! ولی دیگر با وجود زنگ زدگی در لوله های چدنی امکان جداسازی اتصالات کار راحتی نیست. در این مواقع نیاز به فنر ها و سر فنر های مجهز تری است.
دستگاه لوله بازکنی
ابزارآلات برقی امروزه از سیستم مناسبی برای رفع گرفتگی انواع لوله ها برخوردار هستند. قطعات درون این دستگاه ها شامل تسمه، دینام و سه نظام های متعدد است. فنر های با طول متراژ بالا و سر فنرهای رسوب زدا توسط این ابزار های برقی درون لوله به چرخش در می آیند. یکی پرکاربرد ترین این ابزار ها، فنر برقی و دستگاه موشکی است.
لوله بازکنی با فنر برقی
فنر برقی یا دستگاه موشکی ابزاری پرقدرت و مناسب برای پاکسازی انواع لوله های فاضلاب است. پاکسازی لوله شامل چربی زدایی، تراش رسوب و جرم و رفع گرفتگی از هر گونه مواد را شامل می شود. که اغلب این مشکلات با فنر برقی قابل حل است.
به گزارش اقتصاد آنلاین عالی ترین روش های لوله بازکنی تهران با استفاده از انواع ابزارها را می توانید مطالعه کنید.
هنگام روشن کردن این دستگاه، دینام و چند عدد سه نظام نیرویی به فنر وارد می کند. فنر از جنس فولادی و بسیار مقاوم است. تا درون لوله های چدنی و سیمانی به راحتی نشکند. این فنر فولادی با نوک تیز، بصورت مارپیچی و دورانی داخل لوله می چرخد. و با شدت و قدرت بالا عامل گرفتگی را از مسیر لوله خارج می کند.
مزایای فنر برقی :
- قابل حمل
- قدرت و سرعت فوق العاده
- حداقل کثیف کاری
- کم ترین آسیب به لوله و اتصالات
- اتصال به انواع فنر و سر فنر
- کم ترین صدا
- رفع گرفتگی انواع لوله ها
- مناسب لوله چدن، قدیمی، پلیکا و غیره
معایب فنر برقی :
فنر برقی معمولا در توالت فرنگی که دچار زنگ زدگی و تغییر رنگ می شوند، کاربرد کم تری دارد. که در این مواقع کارشناس لوله بازکنی با کمک تجربه ی خود و سر فنر های مخصوص اقدام به رفع گرفتگی لوله توالت می نماید.
دستگاه تراکم باد یا کمپرسور هوا
کمپرسور نوعی دیگر از ابزارهای پرکارد و کارآمد محسوب می شود. با این تفاوت که از نظر ابعادی و ظاهری از فنر برقی بزرگ تر است. این ابزار دارای یک فشار سنج برای تنظیم جریان هوا، مخزن چند لیتری و یک شلنگ مقاوم است.
با توجه به تشخیص کارشناس لوله بازکنی و نوع گرفتگی از این ابزار استفاده می شود. با کمک اهرم تعبیه شده و متصل به مخزن جریان هوا وارد مخزن دستگاه می شود. سپس با فشار اهرم در جهت معکوس این جریان هوای ناگهانی توسط شلنگ مقاوم وارد لوله می شود. بهتر است هنگام اتصال شلنگ به ورودی فاضلاب، با مقداری پارچه دهانه ی فاضلاب را بپوشانید. در اینصورت کنترل شلنگ راحت است.
مزایای دستگاه کمپرسور :
- بدون کثیف کاری
- نحوه ی استفاده ای راحت و آسان
- مناسب گرفتگی های سخت
- مناسب ساختاری با انواع توالت فرنگی
- کوتاه کردن زمان رفع مشکل
- سرعت فوق العاده
- قدرت تخلیه بالا در چند ثانیه
معایب کمپرسور هوا :
از معایب کمپرسور مساله حمل آن است زیرا از نظر ابعادی دوبرابر دستگاه معمولی وزن دارد. این وسیله در گرفتگی هایی که از نظر متخصص لوله بازکن مورد نیاز باشد، استفاده می گردد.
به گزارش رسانه آیا نیوز در انتشار متنی از معرفی وب سایت ما اشاره دارد، بهترین خدمات چاه بازکنی تهران را از ما بخواهید.
دستگاه چهار پایه دور فولی
نوع دیگر از ابزارهای برقی و پیشرفته لوله بازکنی است. دستگاه چهار پایه با دور موتورهای مختلف متوسط تا قوی در بازار عرضه می شود. این ابزار نسبت به دستگاه های دیگر مانند دستگاه موشکی، محبوبیت فراوانی دارد. زیرا از قدرت و سرعت بالاتری در رفع گرفتگی لوله ها برخوردار است.
مزیت های دستگاه چهارپایه :
- حمل راحت
- مناسب انواع لوله ( آشپزخانه، توالت، حمام، پشت بام، حیاط و غیره )
- رفع گرفتگی شدید و سیمانی
- دور موتور قوی
- تراش رسوب و جرم زدایی
- صدای کم تر حین فنر زنی
- تمیز کردن لوله از لجن و فضولات
دستگاه واترجت
واترجت که ابعاد آن تا یک متر یا بیشتر نیز می رسد. جزو دستگاه های لوله بازکنی گران قیمت محسوب می شود. این ابزار دارای دو چرخ و یک پایه بزرگ برای حمل راحت است. تا مانند یک چرخ فروشگاهی قابلیت حرکت و جابه جایی داشته باشد. واترجت متشکل از یک دینام قوی، شلنگ ضخیم و مقاوم به فشار است.
هنگام کار با این ابزار به این نکته توجه کنید و با چند تکه پارچه اطراف دهانه ی فاضلاب را در مکان های دیگر بپوشانید. کار با واترجت، تخصص و تجربه ی بالا می طلبد. زیرا در صورت عدم کنترل شلنگ آسیب به لوله دو چندان می شود. بهتر است در این باره از یک کارشناس لوله بازکنی کمک بخواهید.
مزایای دستگاه واترجت :
- مناسب ادارت و مکان ها تجاری
- قابل استفاده در شرکت ها و کارگاه های بزرگ
- صرفه جویی در زمان
- قدرت بالا در تخلیه فضولات
- رفع گرفتگی های سخت
معایب واترجت :
این وسیله در مکان ها و لوله های آسیب پذیر عملا کاربردی ندارد. زیرا در صورت نابلدی لوله بازکن، موجب شکستگی و ترکیدگی لوله می شود. در این مواقع از فنر با اندازه های مختلف و سر فنر های مخصوص استفاده می شود.
ابزار مشکل گشا
مشکل گشا یا با نام هایی همچون انبر فاضلاب یا گیره ی فاضلاب در بازار مرسوم است. این ابزار به طول یک متر تا دو متر بستگی به نوع لوله استفاده می شود. البته هر کدام از این ها در لوله آشپزخانه، توات یا حمام در شکل و اندازه های گوناگون هستند. معروف ترین آن ها مشکل گشا است که برای در آوردن اشیا قیمتی و دیگر اجسام از لوله توالت کاربرد فراوانی دارد.
مزایای مشکل گشا :
- در آوردن گوشی همراه، طلا ( انگشتری، گردنبند، گوشواره و … ) از چاه توالت
- خارج کردن اجسام کوچک و بزرگ
- بدون خرابی و آسیب به لوله
- کار با مشکل گشا نسبت به دیگر ابزار ها ساده تر است.
دریل یا مته شارژری :
دستگاه دریل لوله بازکنی از نظر ظاهر و ابعاد همانند مته برقی است. این وسیله که از طریق نیروی محرکه ی باتری هندل می شود. قیمت مناسب تری نسیت به فنر برقی و کمپرسور هوا دارد. در گرفتگی هایی معمولا با چربی، مو، مواد لجن و فضولاب کاربرد دارد.
مزیت های دریل برقی :
- کار با آن نسبتا راحت
- حمل ساده
- مناسب لوله توالت و آشپزخانه
- بدون کثیف کاری
معایب کار با دریل :
- ایجاد سر و صدا
- در گرفتگی های جزئی و سطحی کاربرد دارد.
- در لوله هایی با طول متراژ بالا عملا کاربردی ندارد.
- این ابزار در گرفتگی های سیمانی سرعت و قدرت مناسبی ندارد.
انواع سر فنرهای لوله بازکنی
در مواقعی لوله بازکن برای رفع رسوب و جرم سخت درون لوله نیاز به ابزارهای خاصی مانند سر فنر دارد. تا با کمک این ابزار در کنار استفاده از دستگاه لوله را همانند روز اول تمیز و نو کند.
سر فنر تراشه : از این نوع سر فنر برای رسوب تراشی داخل فاضلاب استفاده می شود. قسمت هایی از قطر لوله در اثر استفاده مکرر و تجمع چربی و فضولات، باریک می شود و عبور آب را کند می کند. با کمک این سرفنر می توان رسوبات را تراش داد و مشکل را حل کرد.
سر فنر الماسه : لوله های فشار قوی که از هم جدا نمی شود توسط الماسه های به شکل سرفنر به همدیگر جوش داده می شود.
دوربین های لوله بازکنی
در برخی از ساختمان ها به علت لوله کشی نامناسب یا انداختن وسیله داخل فاضلاب، گرفتگی متعدد رخ می دهد. این مشکل ممکن است در طول ماه چند بار اتفاق بیفتد که برای ساکنان ساختمان آزار دهنده است.
برای حل مشکل گرفتگی در این مورد، ابتدا باید با دوربین های مخصوص، داخل فاضلاب را ببینید تا علت آن را بدانید. ممکن است تکه سیمان یا جسمی داخل لوله گیر کند و مانع عبور آب از مسیر شود.
دوربین لوله بازکنی دارای سیم فنری مانند است که آن را به داخل لوله هدایت می کنند و توسط مانیتور که به دوربین متصل است، می توانید داخل لوله را به طور کامل مشاهده کنید. بعد از یافتن محل گرفتگی، به راحتی شی را در آورده یا لوله را تعویض می کنند.
منبع : https://loolebazkoni.com