افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 28 March , 2024
1

ایمپلنت پیشرفته

  • کد خبر : 2477
ایمپلنت پیشرفته

با توجه به اینکه جراحی ایمپلنت دندان موفق درصد بسیار بالایی وابسته به میزان کیفیت استخوان فک و تراکم آن است ممکن است همه افراد نتوانند گزینه مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان باشند. اما امروزه با ایمپلنت پیشرفته دیگر نگرانی بابت کاشت ایمپلنت وجود ندارد زیرا در صورت نیاز به کاشت ایمپلنت دندان به جای […]

با توجه به اینکه جراحی ایمپلنت دندان موفق درصد بسیار بالایی وابسته به میزان کیفیت استخوان فک و تراکم آن است ممکن است همه افراد نتوانند گزینه مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان باشند. اما امروزه با ایمپلنت پیشرفته دیگر نگرانی بابت کاشت ایمپلنت وجود ندارد زیرا در صورت نیاز به کاشت ایمپلنت دندان به جای دندان های عقب فک بالا ممکن است نیاز داشته باشید سینوس لیفت انجام دهید سپس اقدام به کاشت ایمپلنت دندان نمایید.

در صورتی که ارتفاع استخوان فک بالا کافی نباشد یا سینوس ها به فک بسیار نزدیک باشند بیمار نیاز به انجام سینوس لیفت پیدا می کند. سینوس هایی که نزدیک به فک باشند طبیعی است که قرار گیری ایمپلنت دندان را با مشکل و عوارض ایمپلنت دندان مواجه کنند. مواردی که بیمار نیاز به سینوس لیفت پیدا می کند و نمیتوان در ابتدا کاشت انواع ایمپلنت دندان انجام دهد عبارتند از:

  • اغلب افراد زمانی که بخواهند ایمپلنت دندان را جایگزین دندان از دست رفته خود کنند مخصوصا برای دندان های عقب یا دندان مولر با مشکل عدم تراکم و کیفیت کافی استخوانی روبرو می شوند. معمولا به دلیل آناتومی جمجمه، نواحی خلفی یا همان عقبی فک بالا دارای استخوان کمتری نسبت به فک پایین هستند.
  • ممکن است فرد به دلیل بیماری های پریودنتال دچار تحلیل استخوان شده باشد و تراکم کافی استخوانی نداشته باشد که در این صورت باید از جراحی تکمیلی سینوس لیفت استفاده کند.
  • از دست دادن دندان به خودی خود می تواند منجر به از بین رفتن استخوان فک و تحلیل آن شود. بهتر است بلافاصله بعد از از دست دادن دندان آن را با یکی از روش های مناسب جایگزین کنید زیرا استخوان به مرور تحلیل می رود و در نهایت دیگر استخوان کافی برای قرار گرفتن ایمپلنت نخواهید داشت.
  • ممکن است سینوس فک ماگزیلا به محل قرار گرفتن ایمپلنت بسیار نزدیک باشد که در این صورت باید ابتدا جراحی تکمیلی را انجام داده سپس اقدام به کاشت ایمپلنت نمود. سینوس ها معمولا با افزایش سن بزرگتر می شوند و البته اندازه سینوس برای افراد مختلف متفاوت است.

ایمپلنت پیشرفته معمولا زمانی انجام می شود که در تراکم استخوان فک هیچگونه کمبودی وجود نداشته باشد تا عملیات درمان با موفقیت روبرو شود تا شما به بهترین ایمپلنت دندان خود برسید. البته برای برخی افراد که از سلامت عمومی بهتری برخوردار هستند می توان این دو جراحی را به صورت همزمان انجام داد که این شرایط بستگی به میزان سلامتی و شرایط استخوان فک بیمار دارد. نیاز به تراکم کافی استخوان فک باعث شده است انجام پیوند استخوان و سینوس لیفت برای برخی افراد ضروری شود.

مطالبی که در این مقاله مطالعه خواهید کرد طبق سر فصل های زیر ارائه می گردد:

  • مزیت های ایمپلنت پیشرفته دیجیتال
  • فرایند قالب گیری ایمپلنت پیشرفته دیجیتالی چگونه است؟

یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه ایمپلنت پیشرفته، ایمپلنت دیجیتال است که از شگفتی های حوزه دندان پزشکی از آن یاد می شود. با توجه به پیشرفت هایی که علم دندان پزشکی در عرصه و دوره های مختلف داشته است شاخه ایمپلنت دندان توسعه بسیار گسترده ای در آن داشته است. ایمپلنت دیجیتال منجر به زیبایی و عملکرد به مراتب بهتری نسبت به دیگر روش ها شده است. البته اگر بخواهیم قیمت ایمپلنت پیشرفته دیحیتالی را بگوئیم باید بدانید از ایمپلنت سنتی کمی هزینه بیشتری نیاز دارد اما مزیت های آن باعث شده است بسیاری از افراد مایل به استفاده از این روش شوند.

اگر بخواهیم تکنیک جایگذاری ایمپلنت دیجیتال را با ایمپلنت سنتی به صورت کامل مقایسه کنیم باید بگودیم زمانی که از روش ایمپلنت دیجیتالی استفاده می کنید ساختار لثه و استخوان فک حفظ می شود و از تحلیل لثه و استخوان جلوگیری می شود. پس از ان که بی حسی موضعی انجام می شود لثه به قطر ایمپلنت پانچ می شود و از محل پانچ لثه ایمپلنت باید جای گذاری شود.

البته این روش درد بسیار کمی برای بیمار به همراه خواهد داشت و نیازی به مصرف آنتی بیوتیک و داروی خاص بعد از ان نیست.  برای افرادی که دارای حجم استخوان فک مناسبی هستند ایمپلنت دیجیتالی یک روش بسیار مناسب است. در صورتی ک پزشک متبحرانه و دقیق ایمپلنت دیجیتال را انجام دهد نتیجه بسیار عالی بدست خواهد آمد. با استفاده از این روش ضخامت لثه ایده آل ایجاد می شود و و زیبایی مناسبی برای فرد به ارمغان می آورد به همین علت اغلب برای دندان های جلویی از این روش استفاده می شود.

 

در صورتی که بیمار از ایمپلنت سنتی استفاده کند باید بعد از جراحی لثه برای کمتر شدن التهابات و محکم شدن ریشه فلزی یا همان ایمپلنت درون استخوان فک مدتی را بدون داشتن دندان سپری کند و این در حالی است که برای ایمپلنت دیجیتالی بلافاصله بعد از جایگذاری پایه دندان در لثه یک روکش موقتی بر روی آن قرار اده می شود تا دیگر بیمار نگران زیبایی دندان خود نباشد و زیبایی دندان ها به بهترین صورت ممکن حفظ شود.

مزیت های ایمپلنت پیشرفته دیجیتال

همانطور که بالاتر بیان کردیم یکی از بهترین روش هایی که برای کاشت دندان از دست رفته استفاده می شود روش کاشت ایمپلنت دندان است. ایمپلنت دندان با روش های پیشرفته مانند ایمپلنت دیجیتالی می تواند یکی از بهترین روش هایی باشد که می توان با دوره نقاهت کوتاه و درد بسیار کم در کنار درصد موفقیت بالا استفاده نمود. از مزیت های ایمپلنت پیشرفته می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کاهش زمان درمان و زمان کاشت دندان
  • کاهش درد های بعد از رفع بی حسی موضعی و تورم بعد از کاشت دندان
  • بهترین روش برای افرادی که دیابتی هستند، استعمال دخانیات می کنند و دارای عرض استخوانی کمی هستند که به آن ها جراحی وسطع پیوند استخوان توصیه شده است. البته افرادی که استعمال دخانیات می کنند حداقل باید دو ماه از استفاده آن پرهیز کنند.
  • مناسب برای بیمارانی که دارای ارتفاع استخوانی کمی هستند و به آن ها جراحی پیشرفنته جای به جایی عصب پیشنهاد شده است.
  • مناسب برای افرادی که نیاز به روکش فوری دارند و یا ترس از جراحی کاشت دندان دارند.
  • کمتر بودن خونریزی بعد از کاشت دندان و توانایی ادامه دادن به کارهای عادی روزمره افراد و  در نهایت توانایی استفاده از انواع غذاهای طبیعی بلافاصله بعد از کاشت دندان
  • توانایی حفظ لثه بین دندانی و در نتیجه ایجاد زیبایی بسیار طبیعی برای دندان های جلویی، جلوگیری از گیر غذایی بین دندان ها مخصوصا دندان های عقبی و عدم نیاز به بخیه بعد از انجام ایمپلنت دندان
  • و در نهایت مهم ترین ویژگی آن کاهی عوارض به دلیل عدم برش لثه بیمار است.

فرایند قالب گیری ایمپلنت پیشرفته دیجیتالی چگونه است؟

برای قالب گیری ایمپلنت دیجیتالی باید ابتدا با استفاده از اسکنر تصاویری از محل کاشت ایمپلنت دندان تهیه کرد. برخی از دستگاه ها برای قالب گیری دیجیتالی از کمی پودر دی اکسید تیتانیوم استفاده می کنند تا اسکن هر دو قوس دندانی به صورت کامل انجام شود. اغلب برای قالب گیری های دیجیتالی یک نمایشگر وجود دارد که می توان با استفاده از آن تصویر کامل ناحیه کاشت و دندان ها را مشاهده نمود.

معمولا برای عکس برداری در این روش با چند کلیک عکس گرفته می شود و تصاویر بدست آمده در کنار یک دیگر قرار می گیرند تا یک تصویر نهایی تشکیل شود. در نهایت با استفاده از تصاویر بدست آمده و ویدئوی زنده قالب دیجیتالی نهایی به دست می آید .در آخر با استفاده از گزارشات بدست آمده قالب گیری انجام شده و برنامه ریزی درمان انجام می شود.

 

لینک کوتاه : https://fardayekhoob.ir/?p=2477

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.