[ad_1]
غذاساز یک وسیله الکتریکی است که با تیغه ها و دیسک های سریع و تیز کار می کند. مانند سایر تجهیزات الکتریکی ، با یک غذاساز همیشه باید مراقب باشید. برای محافظت از خود و خانواده در برابر سو to استفاده و آسیب ، این نکات ایمنی را دنبال کنید.
- تیغه ها و دیسک های دستگاه با سرعت بالا کار می کنند و حرکت می کنند. اطمینان حاصل کنید که هنگام پردازش مواد غذایی ، دست ها و وسایل آشپزخانه مانند کفگیر یا قاشق چوبی از تیغه ها و دیسک های متحرک دور باشند. فقط پس از خاموش و خاموش شدن دستگاه از برق ، دست ها یا وسایل آشپزخانه را درون غذاساز قرار دهید.
- همانطور که گفته شد ، تیغه ها و دیسک ها بسیار تیز هستند و باید با دقت آنها را کنترل و نگهداری کنید. هنگام اتصال شافت یا ساقه موتور به واحد پردازش ، همیشه تیغه ها و دیسک ها را روی سطوح صاف و پایدار قرار دهید تا تماس احتمالی با آنها به حداقل برسد.
- قبل از قرار دادن تیغه ها یا دیسک ها روی شافت موتور ، اطمینان حاصل کنید که کاسه کار به طور ایمن قفل شده است.
- تا زمانی که تیغه ها و دیسک ها در جای خود ایمن نشوند ، هرگز مواد غذایی یا سایر مواد را درون کاسه کار قرار ندهید.
- همیشه از فشار دهنده یا پیستون غذا استفاده کنید تا مواد غذایی را به داخل کاسه و به داخل تیغه های چرخان یا دیسک ها منتقل کنید. هرگز انگشتان خود را درون لوله تغذیه یا کاسه کار قرار ندهید در حین کار.
- قبل از برداشتن پوشش از کاسه کار ، مطمئن شوید که تیغه یا دیسک متوقف شده است.
- قبل از برداشتن غذا ، تعویض قطعات یا تمیز کردن ، مطمئن شوید پردازنده خاموش است و از پریز برق جدا شده است.
- پس از انجام فرآوری غذای خود ، ابتدا کاسه کار را از پایه پردازنده خارج کنید قبل از اینکه تیغه ها یا دیسک ها را بردارید.
[ad_2]